Gravatar

#1 chronaden 16 år siden

Sidder her fucking pissed i Aalborg, vores genbo havde også fest - pludslig hører vi et mega smæld mod mit vindue, viser sig genboen har kastet en flaske mod os totalt uprovokeret.. Vi lyner op for patiennerne og ser på mens de kyler nr 2 flaske som rammer igen og smadrer mit vindue, heldigvis er vinduerne her sån nogle dobbelt glas-fætre, så det kun ydersiden der splintrer, flasken + glas er cm fra at ramme en fodgænger. Alle os fra festen heroppe styrter ned og over til genbo, fodgængeren går os i møde da han også er pissed. Jeg når som den første op til genbo , han åbner døren inden jeg når at banke på og fortæller at det var 3 af hans gæster som allerede er stukket ned af bagtrappen, jeg sætter efter men får ikke fat i dem.

Så er sagen den at han indrømmede over for os han kender de folk og det er hans gæster, desuden havde vi en kvinde i hytten som kender én af gæsterne der stadig er tilbage deroppe som siger han så det var folk fra lejligheden han ikke kendte.

Jeg ringer derefter fluks til politiet, men de kan ikke sende noget ud til os da det er karnevalgsdag og blabla... men siger vi selv skal tage kontakt til ham imorgen, og hvis han ikke vil stå ved det så politi anmelde det igen.


Mit spørgsmål er så, hvem kommer til at betale for mit vindue, og hvem kommer til at så for ansvar, er det os heroppe i lejligheden og vores depositum, er det genboen, eller er det vores boligselskab?

OG, da det er samme boligselskab vi begge har, altså mig og genboen, kan jeg angive en klage over en person der ikke bor i min egen bygning?

og kan politiet overhovedet gøre noget ved det her, det er vel påstand mod påstand etc?


Takker på forhånd for hjælpen.

Hilsen en pissed Aalborgenser!
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#2 filmz-saku 16 år siden

genboen maa jo lissom komme frem med nogle navne.
Gravatar

#3 filmz-Kadann 16 år siden

#1 -

Du bør helt sikkert klage over vedkommende til boligselskabet, uanset hvor han bor i forhold til dig. Hvis du er heldig, så bliver vedkommende drevet ud af sin lejlighed på grund af det.

Med hensyn til vinduet, så må det enten være genboen der hoster op med pengene, eller et forsikringsspørgsmål - tag en snak med boligselskabet om dette også.

Hvis du har fodgængerens telefonnummer, så har du jo også et vidne, men det er ikke sikkert at politiet kan gøre alverden uden vidner, men at få smidt vedkommende ud af sin lejlighed, i bedste fald, må jo også være en ganske fin straf. :)
http://www.modkraft.dk - http://www.ungeren.dk - http://www.christiania.org
Gravatar

#4 chronaden 16 år siden

Vi har ikke fået lavet indboforsikring endnu, den fodgænger forsvandt efter vi var på jagt efter de tabere. - og nej, ingen kom til skade heldigvis..

Vi kan vel ikke bevise en skid medmindre min venindes ven vil stå frem og sige han så det etc.

Men ja, vil tage billeder imorgen af det hele og konfrontere ham med det og høre hvad han har tænkt sig, men hvis han nægter - går det så ud over vores egen depositium, husk det var ydersiden af vinduet, gælder det også som indbo eller hvordan?
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#5 filmz-JON 16 år siden

1) Genboen kan ikke gøres ansvarlig for sine gæsters adfærd. Han skal naturligvis udpege dem, hvis han kan, men hvis han siger, at han ikke ved, hvem det er, så er det jo stort set umuligt at modbevise.

2) Nu kender jeg ikke jeres ejendoms forsikring, men mange steder skal man selv tegne en glasforsikring individuelt. Det kan dog godt være, at boligselskabet har tegnet en.

Mit råd er: Tyr en kæmpe flaske gennem genboens vindue - så ka' han lære det!
Gravatar

#6 inflector 16 år siden

#5 selvtægt er jo altid det rette valg.....:)
selfimprovement is masturbation
Gravatar

#7 chronaden 16 år siden

Lige lidt update, min roomie snakkede noget mere med ejeren iaftes - genboen sagde at han nok skulle betale, men vil ikke udnævne sine venner.

må vi se om det holder når jeg snakker med boligforeningen på tirsdag..
http://www.lebowski.dk/film.html
Gravatar

#8 filmz-saku 16 år siden

ja flot at man ikke vil udnaevne sine venner. jeg ville da udpege min egen mor hvis hun lavede en nummer der er saa stjernelamt som det der.

sikke en idiot mand.
Gravatar

#9 filmz-lbw 16 år siden

Gad vide om han er klar over, hvor meget sådan nogle ruder kan koste... ;)
I am smiling because they haven't found the bodies yet.
Gravatar

#10 Bony 16 år siden

#9 - Præcis. Og i sådan et tilfælde er det selvfølgelig vigtigt at skaffe byens bedste (læs. dyreste) glarmester. :D
Nyeste anmeldelse: "The Thin Red Line" : http://bonysblog.wordpress.com/

Skriv ny kommentar: